Actualitate

ULTIMA ORA! Catalin Botezatu e la terapie intensiva! Ce s-a intamplat in timpul operatiei

Unul dintre cei mai renumiți designeri de la noi din țară se confruntă cu grave probleme de sănătate. Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o boală rară, iar medicii au decis să-l opereze în regim de urgență.

Așa cum v-am prezentat în urmă cu o zi, Cătălin Botezatu a fost depistat cu o tumoră extrem de rară. Celebrul designer a fost supus unor analize amănunțite, într-o renumită clinică din Istanbul, în urma cărora doctorii au pus un diagnostic șocant și au decis să-l opereze în regim de urgență

Cancan.ro a intrat în posesia unor fotografii și a unor informații uluitoare și de ultimă oră despre starea de sănătate a renumitului creator de modă Cătălin Botezatu.

Potrivit unor surse cancan.ro, vineri, la ora 09,30, medicii de la renumita clinică din Istanbul l-au dus le Cătălin Botezatu în sala de operații, acolo unde celebrul bărbat a fost supus unei intervenții chirugicale extrem de complicate. După ce a fost depistat cu o tumoare extrem de rară, doctorii au decis să-i taie jumătate de colon.

Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermica. Conform surselor citate, intervenția chirugicală a durat aproximativ șase ore.

”E la terapie intensivă”

”Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore.

Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a mărturisit o persoană din anturajul designerului, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.