luni 24 septembrie 2018 5:05 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ULTIMA ORA. Dăncilă l-a DEMIS: În locul său a fost numit un oltean care a fost respins cu cel mai slab punctaj la acordarea burselor doctorale
Adpres Market

ULTIMA ORA. Dăncilă l-a DEMIS: În locul său a fost numit un oltean care a fost respins cu cel mai slab punctaj la acordarea burselor doctorale

AdpresFM - Radio Online Stations  


Costin-Radu Canţăr a fost numit în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, însărcinat cu reprezentarea României în faţa Curţii de Justiţie, a Tribunalului UE, a celorlalte instituţii ale UE, precum şi a Curţii de Justiţie a Asociaţiei Europene a Liberului Schimb, cu rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă publicată, miercuri, în Monitorul Oficial.

Canțăr este din Craiova, el fiind suspendat din Baroul Dolj, la cerere, în 2013. El s-a remarcat prin cel mai slab punctaj obținut la Universitatea din Craiova, în cadrul Facultății de Drept, la acordarea burselor doctorale. Canțăr are doar 32 de ani.

Printr-o altă decizie a prim-ministrului, Răzvan-Horaţiu Radu a fost eliberat din funcţia pe care a fost numit Costin-Radu Canţăr.

Articolul ULTIMA ORA. Dăncilă l-a DEMIS: În locul său a fost numit un oltean care a fost respins cu cel mai slab punctaj la acordarea burselor doctorale apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com