duminică 23 septembrie 2018 11:11 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ULTIMA ORA. Detaliile FUNERALIILOR lui Andrei Gheorghe. Conform dorintei sale,acesta va fi INCINERAT
Adpres Market

ULTIMA ORA. Detaliile FUNERALIILOR lui Andrei Gheorghe. Conform dorintei sale,acesta va fi INCINERAT

AdpresFM - Radio Online Stations  


Familia lui Andrei Gheorghe a anunţat detaliile funeraliilor realizatorului de radio şi televiziune. Astfel, aşa cum a dorit, acesta va fi incinerat.

Petruţa, fosta soţie a lui Andrei, a oferit informaţii legate de funeraliile acestuia. Dorinţa lui Andrei Gheorghe a fost să fie incinerat, nu îngropat. Iar acest lucru se va întâmpla sâmbătă. Până atunci, trupul neînsufleţit al acestuia va rămâne la IML.

Trupul său nu va fi depus nicăieri pentru ca apropiaţii sau oameni simplii care l-au apreciat ascultându-l la radio să îşi ia rămas bun, aceasta fiind o altă dorinţă a lui Andrei Gheorghe. O fotografie a lui va fi însă expusă la Mobius Gallery.

Fosta soţie a lui Andrei spune că a vorbit cu el duminică, la telefon, şi l-a căutat apoi luni, dar cum nu a răspuns la mai multe apeluri, l-a suant pe îngrijitor şi l-a rugat să meargă să vadă ce se întâmplă. Acesta a gpsit corpul fără viaţă al omului de radio şi tv, în baie.

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, ieri seară, în locuința sa din Voluntari. Cadavrul cunoscutului om de radio a fost descoperit în baie, poliţia deschizând în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Sursa:observator.tv

Articolul ULTIMA ORA. Detaliile FUNERALIILOR lui Andrei Gheorghe. Conform dorintei sale,acesta va fi INCINERAT apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com