miercuri 15 august 2018 5:02 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ULTIMA ORA. NAVE MILITARE ROMANESTI, mobilizate pe Dunăre în următoarele zile
Adpres Market

ULTIMA ORA. NAVE MILITARE ROMANESTI, mobilizate pe Dunăre în următoarele zile

AdpresFM - Radio Online Stations  

Nouă nave militare fluviale vor efectua pe Dunăre exerciţii de control la nave suspecte, dar şi exerciţii de minare-deminare.

Cele 9 nave militare vor desfăşura în această săptămână mai multe activităţi pe Dunăre, urmând să efectueze exerciţii de control şi inspecţie la nave suspecte, exerciţii de asigurare a siguranţei transporturilor speciale pe fluviu, dar şi exerciţii de minare-deminare.

Potrivit unui comunicat al Forţelor Navale, nouă nave militare fluviale desfăşoară în această săptămână activităţi de instruire pe fluviul Dunărea, în raionul cuprins între Brăila şi Tulcea, dar şi pe braţele Chilia şi Măcin.

Astfel, militarii Divizionului 67 Nave Purtătoare de Artilerie din subordinea Flotilei Fluviale ”Mihail Kogălniceanu” se vor afla pe braţul Măcin, pentru a executa exerciţii de control şi inspecţie la nave suspecte, exerciţii de asigurare a siguranţei transporturilor speciale pe fluviu, exerciţii de respingere a atacului grupelor de cercetare-diversiune, precum şi trageri cu sistemele de artilerie navală de la bordul navelor.

Navele Divizionului 88 Vedete Fluviale vor desfăşura exerciţii de monitorizare a traficului fluvial pe braţele Măcin şi Chilia, exerciţii de organizare a staţionării într-un loc neamenajat, precum şi exerciţii de minare-deminare.

La acţiunile executate pe braţul Chilia, zona kilometrului 107, participă şi militari din subordinea Centrului 39 Scafandri şi din subordinea Direcţiei Hidrografice Maritime, pentru cercetarea subacvatică a braţului Chilia, în zona în care au fost descoperite, la începutul lunii aprilie, cele două mine din Al Doilea Război Mondial.

Activităţile de instruire ale marinarilor militari de la fluviu fac parte din Exerciţiul ”Danube Protector 18.08, exerciţiu care mai cuprinde şi secvenţe tactice executate de navele fluviale ale Secţiei 329 Logistică din Brăila şi de un detaşament de militari de la Batalionul 307 Infanterie Marină.

Sursa. News.ro

Articolul ULTIMA ORA. NAVE MILITARE ROMANESTI, mobilizate pe Dunăre în următoarele zile apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com