duminică 19 august 2018 9:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / ULTIMA ORA. STARE CRITICA pentru CIPRIAN, POLITISTUL atacat cu SABIA. EL este SUSTINUT de APARATE
Adpres Market

ULTIMA ORA. STARE CRITICA pentru CIPRIAN, POLITISTUL atacat cu SABIA. EL este SUSTINUT de APARATE

AdpresFM - Radio Online Stations  

Ciprian Sfichi, poliţistul din Suceava care a fost tăiat cu sabia în timpul unei percheziţii, este în continuare în stare critică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie ‘Nicolae Oblu’ din Iaşi, Marius Dabija, a declarat, în această dimineaţă, că poliţistul din Suceava se află în continuare la Terapie Intensivă, acolo unde este ţinut în comă indusă, prognosticul fiind în continuare rezervat.

‘Pacientul este stabil, intubat, ventilat. Rămâne în aceeaşi stare critică. Nu a apărut nicio modificare nici în bine, nici în rău. El este stabil hemodinamic şi este susţinut de aparate’, a spus Marius Dabija.

Poliţistul Ciprian Sfichi a fost grav rănit, marţi dimineaţă, după ce a fost atacat cu o sabie în timpul unei percheziţii ce se desfăşura la Rădăuţi.
Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate l-a atacat şi rănit, cu o sabie, pe agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava, ‘rănindu-l foarte grav la cap şi braţ’.

Sursa:observator.tv

Post-ul ULTIMA ORA. STARE CRITICA pentru CIPRIAN, POLITISTUL atacat cu SABIA. EL este SUSTINUT de APARATE apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com