Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Stare de Alertă prelungită în România. Raed Arafat: La restaurante nu mai este valabilă regula de şase persoane la masă

Am aprobat si hotararea de guvern pentru prelungirea starii de alerta si am discutat si despre solutii pentru problema ursului brun”, a spus premierul Citu. La rândul său, Raed Arafat a făcut câteva precizări privind noile reguli pe care trebuie să le respecte românii.

Stare de Alertă prelungită în România. Raed Arafat anunţă principalele schimbări

„A fost prelungita starea de alertă pentru inca 30 de zile. Au fost realizate unele modificari. Cea mai importanta este a celor care au trecut prin boală. S-au mai făcut mici modificari. La organizarea activitatii culturale in aer liber se permite pana la 1000 de persoane pe scaune.

La organizarea de nunţi, botezuri să se asigure o suprafaţă de minimum 2 mp pentru fiecare persoană, la mese festive doi metri in loc de patru,.Nu se va mai solicita ca insotitorii copiilor in locurile de joaca sa fie vaccinati. La restaurante nu mai este valabila regula de sase persoane la masă”, a declarat Raed Arafat după şedinţa de Guvern de joi, 8 iulie.

Şeful DSU recomandă românilor să se vaccinete pentru a evita infectarea cu noile tulpini ale coronavirusului.

„Varianta delta este în crestere ca si preponderenta în aproape toata Europa, in unele zone impactul este mai mare. Noi inca suntem intr-o situaţie controlată. Prin mobilitatea şi iesirea in alte tări in care varianta delta este prezenta, este posibil sa avem mai multe cazuri de infectari cu tulpina Delta. Daca va creste incidenta, revenim la masurile care se aplicau pe incidente.

Pentru data de 1 august nu pot sa va spun exact ce masuri se vor lua. Ramanem pe recomandarea ca vaccinarea ramane singura solutie pentru a evita un impact grav al bolii”, a mai declarat Raed Arafat.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.