Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Ultimele Cuvinte Ale Adolescentei De 18 Ani, Înainte De A Muri Arsă De Vie: ”Las-O Mai Ușor Că… ”! Soțul Făcea Live Pe Facebook –

Durere fără margini pentru familia tinerei de 18 ani care a ars de vie în cumplitul accident de la Cocărăștii Colț! Care au fost ultimele cuvinte ale adolescentei, înainte de a se stinge din viață? Șoferul, presupusul soț al fetei, făcea live pe Facebook și consumase băuturi alcoolice!

De nedescris cu ce situație se confruntă familia fetei de 18 ani din Prahova. Adolescenta a murit ieri, în urma unui cumplit accident de mașină, după ce autoturismul în care se afla s-a răsturnat și a luat foc. Fata se afla în mașină împreună cu doi bărbați, iar unul dintre ei, mai exact șoferul, pe lângă faptul că consumase băuturi alcoolice și conducea fără permis, făcea live pe Facebook!

Ultimele cuvinte ale adolescentei de 18 ani, înainte de a muri arsă de vie
”Las-o mai ușor că aici e o curbă”, au fost ultimele cuvinte ale fetei, înainte de a muri arsă de vie. Potrivit primelor informații transmise de către Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și propus în fața instanței pentru arestare preventivă.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.