Social Media

Umilință pentru TVR și România. Ester Peony nu se califică în finala Eurovision!

Ester Peony, pe numele real Ester Alexandra Creţu, reprezentanta României la Eurovision 2019, are origini româneşti, dar pasiunea pentru muzică a descoperit-o la Montreal, în Canada, unde locuia cu familia. Din păcate, artista nu a intrat în primele 10 din a doua semifinală, astfel că a ratat calificarea în marea finală.

A doua semifinală Eurovision 2019 a generat următoarele 10 finaliste: Macedonia de Nord, Olanda, Albania, Suedia, Rusia, Azerbaijan, Danemarca, Norvegia, Elveția şi Malta.

Din prima semifinală s-au calificat Grecia, Belarus, Serbia, Cipru, Estonia, Cehia, Australia, Islanda, San Marino şi Slovenia.

Franţa, Germania, Spania, Marea Britanie şi Italia – sunt calificate direct în finala Eurovision 2019, alături de gazdă, Israel.

Fanii din ţările semifinaliste (cu excepţia celor care locuiesc în România) precum şi cei din Germania, Marea Britanie şi Italia au putut vota „On A Sunday” de până la 20 de ori de pe acelaşi număr de telefon, sau prin aplicaţia de pe site-ul oficial al concursului.

Reprezentanta României, Ester Peony, a intrat în concurs pe poziţia şase, cu melodia „On A Sunday”, alături de Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania şi Malta.

„Sunt nerăbdătoare să cânt pentru românii din ţară şi de pretutindeni. După trei luni de pregătiri intense, urmate de mai multe repetiţii pe scena de aici, momentul pe care îl aşteptăm cu toţii a sosit. Sper ca românii din ţară să fie alături de mine în această seară, iar cei din străinătate să voteze pentru calificarea României în marea finală. Pentru ei voi cânta în această seară, iar succesul meu va fi şi al lor!”, declara Ester Peony înaintea semifinalei.

Semifinala Eurovision a fost comentată, pentru telespectatorii TVR, de Liana Stanciu şi Bogdan Stănescu.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Germania, Marea Britanie şi Italia au decis, alături de juriile de specialitate, cine va merge în finală.

Articolul Umilință pentru TVR și România. Ester Peony nu se califică în finala Eurovision! apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.