Life Style

Un copil care ”a venit să cânte din degete și din suflet” a primit golden buzz la Românii au talent

Ppeste 3 milioane de români au urmărit vineri seară, emisiunea Românii au talent de la PRO TV. Un copil care ”a venit să cânte din degete și din suflet” a primit golden buzz.

Andi, Andra, Mihai și Florin nu s-au ferit din a le oferi concurenților laudele meritate: ”Am încercat să-ți găsesc un defect și nu am găsit”, ”Ce moment, ce emoție, ce om am în fața mea” sau ”Frumusețea momentului, bunătatea voastră, se văd în ochii voștri!”, fiind doar câteva dintre comentariile lor.

Mihai Țigaret, tânărul de 13 ani care la urcarea pe scena declara ”Îmi tremură inima. Am venit să cânt din degete și din suflet” a cucerit publicul prin pasiunea lui pentru pian și a făcut-o pe Andra să apese golden buzz-ul. Florin Călinescu l-a provocat pe concurent la o serioasă dezbatere despre note muzicale, tempo-uri și nu numai, iar concluzia Andrei a fost: ”Are răspuns la orice!”. Bucuria și munca lui vor putea fi revăzute, direct, în semifinale!

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat  16.3 puncte de rating și 47.9% share, cifre de aproape 4 ori mai mari decât televiziunea de pe locul secund care a obţinut numai 4.3 puncte de rating și 12.5% share.

Aproximativ 3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:49, aproximativ 4 milioane de români au fost cu ochii cea de-a cincea ediție a show-ului.

Concurenții care au cucerit juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Oneway Bboys, Profesorii trăsniți, Alexandra Sbenghea, Oleksandr Bozhyk, Andreea Vlaicu, Dirty Boys, Alen Clay David, Krisztina Vellai, The Iceman, Alyn Arhire, Alisia Perșa, Dilu Dila Show, Letizia Saquella, Fakir Testa și Patric Hanganu.

The post Un copil care ”a venit să cânte din degete și din suflet” a primit golden buzz la Românii au talent appeared first on exclusivNEWS.ro.

Cascada Bucias   

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.