miercuri 15 august 2018 6:34 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / UN FOST MINISTRU cheama oamenii la PROTESTE! El spune ca parlamentarii sunt „O GASCA de GOLANI care vor sa faca din ROMANIA proprietatea lor”
Adpres Market

UN FOST MINISTRU cheama oamenii la PROTESTE! El spune ca parlamentarii sunt „O GASCA de GOLANI care vor sa faca din ROMANIA proprietatea lor”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Fostul Ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a lansat un atac dur la adresa parlamentarilor, despre care spune că sunt o „gașcă de golani vor să facă din România proprietatea lor”.

În acest sens, fostul ministru i-a îndemnat pe oameni în fața Palatului Parlamentului să protesteze:

”Fraților, sunt de dimineață in Bruxelles… am fost în Parlamentul European unde am vorbit despre situația medicamentelor lipsă în România. Mă întorc mâine cu primul avion. Dacă sunteți în București, mergeți la Parlament! La intrarea de la Izvor înțeleg că s-au strâns oamenii cărora le pasă! E incredibil ce fac în parlament! Ciordache face din nou ce știe să facă! Mergeți la Parlament! O gașcă de golani cu gura mare care călăresc țara asta de ani de zile și vor să și-o treacă pe persoană fizică fără a mai fi deranjați! Asta e tot ce știu, asta e tot ce pot! Ei nu știu altfel. Trebuie opriți! Mergeți la Parlament! #noapteacahoții”, a scris Vlad Voiculescu, pe Facebook.

Sursa:evz.ro

Post-ul UN FOST MINISTRU cheama oamenii la PROTESTE! El spune ca parlamentarii sunt „O GASCA de GOLANI care vor sa faca din ROMANIA proprietatea lor” apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com