vineri 21 septembrie 2018 4:36 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Un mecanic din Alba Iulia a construit o maşină de senzatie în propriul atelier. ”Am luat piese din dezmembrări și….” Uite ce minunăție a ieșit
Adpres Market

Un mecanic din Alba Iulia a construit o maşină de senzatie în propriul atelier. ”Am luat piese din dezmembrări și….” Uite ce minunăție a ieșit

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un bărbat din Alba Iulia, pasionat de maşini şi motociclete, şi-a construit un automobil în garaj. Daniel Moldovan (41 de ani) este mecanic auto şi de aproape şase ani ţine maşina în garaj pentru că nu o poate înmatricula în România.

Daniel Moldovan a folosit câteva piese din dezmembrări, dar majoritatea le-a fabricat singur în atelier. A lucrat la maşină timp de mai mulţi ani, dar efortul fizic şi financiar a meritat din plin. Minunăţia din garajul acestuia a costat circa 7.000 de euro.

„Am luat piese din dezmembrări şi, când am montat-o, am făcut eu unele noi. Totul este nou pe ea. Nu am pus vechi nu este nimic. Sunt câteva piese luate de la Volkswagen, Ford şi Mercedes“, a spus Daniel Moldovan. Motorul provine de la o autoutilitară Ford Transit şi are o capacitate cilindrică de 1600 de centimetri cubi. Bărbatul spune că nu poate omologa şi înmatricula maşina în România, motive pentru care este nevoit să îl ţină în garaj.

„Am dus-o la Registrul Auto ca să o înmatriculez dar nu am reuşit. Mi-au spus că nu se poate pentru că este făcută manual. M-au luat apoi la întrebări de unde am cumpărat şasiul. Am zis că este făcut de mine dar nu m-au crezut. «Tu eşti inginer ca să ştii să faci maşini», mi-au spus. Când au văzut-o au rămas impresionaţi şi nu au mai comentat nimic“, a afirmat Daniel.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com