Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Un medic ATI s-a sinucis la doar 28 de ani. Colegii fac dezvăluiri cutremurătoare

Un medic rezident de la Spitalul Județean din Timișoara și-a pus capăt zilelor, la doar 28 de ani. Mama lui a fost cea care l-a descoperit fără suflare.

Vlad Marinescu a lucrat cu pacienți COVID-19, însă în ultima perioadă fusese transferat pe secția ATI care se ocupa de cazurile obișnuite.

Moarte șocantă la Spitalul Județean din Timișoara

„Dintre toate meseriile din lume, ATI-iştii au cel mai mare grad de sinucidere. Vlad era un om extrem de interiorizat, impecabil ca şi coleg, un student de frunte, şef de promoţie. Aici, la fel făcea dintr-o pasiune tot, spunea că nu există altă opţiune decât ATI, dar fiind sensibil, iată acesta ne afectează într-un procent extraordinar după un an de criză. Era anul al treilea la noi. Felul lui de a fi, interiorizat, a contat, pentru că a devenit cu atât mai şocant”, a spus medicul Dorel Săndesc, şeful secţiei ATI de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Declarațiile cutremurătoare ale colegilor

Colegii s-au declarat șocați la aflarea acestei vești. Acesta susțin că era un medic exemplar, fiind șef de promoție. Își iubea meseria enorm, iar asta l-ar fi adus la epuziare. A ales ATI tocmai pentru a salva cât mai multe vieți.

“Nu vorbisem cu el de ceva vreme, ştiu de la colegii lui că era epuizat fizic şi psihic după un an de COVID. Ce ştiu e că a fost un tip foarte dedicat profesiei, pentru care medicina era o vocaţie. Din studenţie era voluntar pe la urgenţe, pe salvări, şi a ales specializarea ATI pentru a salva cât mai multe vieţi. Ştii, de la un punct nu mai simţi oboseală şi atunci devine periculos. Nu-mi dau seama dacă a fost un declanşator anume. Sau o cădere lentă. Dar e foarte trist ce s-a întâmplat”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.