luni 20 august 2018 8:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Un miracol a ținut-o VIE pe această fetită sub dărâmăturile care cântăreau TONE! ESTE ULUITOR cum de a supraviețuit
Adpres Market
fetita-cutremur

Un miracol a ținut-o VIE pe această fetită sub dărâmăturile care cântăreau TONE! ESTE ULUITOR cum de a supraviețuit

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora


Toată lumea știe despre cutremurul devastator ce a avut loc în 24 august în Italia. Epicentrul cutremurului s-a manifestat în orășelul Pescara del Tronto, care este situat la o distanță de 150 km de Roma.

Echipele de salvare au muncit non-stop pentru a scoate oamenii de sub ruine. Majoritatea au fost îngropați de vii în propriile case.

Una dintre victimele cutremurului trebuia să fie o fetiță de 4 ani, Giorgia Renaldo. Dar printr-o minune a rămas în viață. S-a adeverit că această minune a fost însăși sora ei de 8 ani Giulia. Când acoperișul casei a început să se prăbușească, fata și-a îmbrățișat sora mai mică și s-au întins pe podea astfel încât să o acopere cu corpul său.

Giulia a murit din cauza traumelor grave cauzate de acoperișul prăbușit. Însă micuța Giorgia a rămas în viață. În ceea ce privește copiii, deseori uităm, căci mulți dintre ei sunt capabili de fapte, de care nici maturii nu îndrăznesc. Giulia a devenit o eroină în Italia. Sute de oameni au venit cu flori la înmormântarea ei.

Unul dintre salvatori și anume cel care a scos fetele de sub dărâmături, i-a scris eroinei o scrisoare.

Ce spune în scrisoare:

„ Salut, micuțo!

Eu am ajutat băieților să te scoată de sub dărâmături. Iartă-ne, am ajuns prea târziu, deja nu mai respirai. Iartă-ne, am făcut tot ce ne-a stat în puteri ca să te salvăm. Dar acum când m-am întors acasă, știu sigur că ne veghează un înger din ceruri. Giulia! Chiar dacă nu ne-am cunoscut niciodată, eu te iubesc.

Andrea”.

Se pare că și copiii pot fi eroi nu doar îngeri. Distribuiți acest articol prietenilor, căci toți avem nevoie de speranțe.

Sursa Perfect Media

Un miracol a ținut-o VIE pe această fetită sub dărâmăturile care cântăreau TONE! ESTE ULUITOR cum de a supraviețuit
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com