Actualitate

Un nou spectacol documentar de astronomie la Planetariul din Bârlad

Planetariul din cadrul Muzeului Vasile Pârvan” din Bârlad are în program un nou spectacol documentar de astronomie „De la Terra spre Univers” (From Earth to the Universe).

Recent la Muzeul Vasile Pârvan din Bârlad, pe secţia de Astronomie sa achiziţionat un spectacol documentar de astronomie „De la Terra spre Univers (From Earth to the Universe).

În noul show de planetariu este prezentat în imagini spectaculoase o incursiune prin istoria astronomiei, din cele mai vechi timpuri şi până în prezent. Vizitatorii sunt purtaţi apoi, într-o călătorie fantastică prin Sistemul Solar, Calea Lactee şi în final, prin Univers.

Spectacolul documentar de astronomie se adresează în special elevilor, studenţilor şi tuturor celor pasionaţi de astronomie şi ştiinţă. Reamintim că proiecţiile de planetariu se desfăşoară în fiecare zi de marţi până sâmbătă, la orele 11.00, 13.00 şi 15.00. Pentru o proiecţie este necesar un minim de 20 persoane, preţul biletului este 6 lei. Relaţii şi programări la nr. de tel: 0335428808

 Mircea Mamalaucă, Directorul Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad

 Dumitru Ciprian Vîntdevară, Muzeograf Planetariu/Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” Bârlad

 Website: www.astrobarlad.wordpress.com/www.muzeuparvan.ro

Facebook: www.facebook.com/astrobarlad

Articolul Un nou spectacol documentar de astronomie la Planetariul din Bârlad apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.