vineri 17 august 2018 7:13 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Un om al străzii care a ajutat o femeie cu ultimii săi bani și-a cumpărat casă în urma donațiilor
Adpres Market

Un om al străzii care a ajutat o femeie cu ultimii săi bani și-a cumpărat casă în urma donațiilor

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

Un veteran militar fără adăpost care a ajutat o femeie rămasă fără combustibil pe o autostradă din Statele Unite, oferindu-i acesteia singurii săi bani, o bancnotă de 20 de dolari, nu mai este nevoit să trăiască pe străzi după ce mii de persoane au donat bani pentru a-l ajuta, informează Agerpres citând The Telegraph.

Johnny Bobbitt Jr, în vârstă de 34 de ani, a sărit în ajutorul tinerei Kate McClure care rămăsese noaptea în pană de combustibil pe o autostradă din Philadelphia. El a ținut să se asigure că aceasta se afla în siguranță și a parcurs pe jos două mile pentru a-i aduce benzină.

Vestea despre fapta sa bună s-a răspândit rapid după ce Kate McClure a inițiat o campanie pe ‘Gofundme’, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile. Suma colectată a ajuns la 399.000 de dolari.

Fostul veteran de Marină, care a devenit persoană fără adăpost în urmă cu 18 luni, și-a exprimat bucuria după ce și-a cumpărat, săptămâna aceasta, o locuință cu o parte din banii din această campanie.

„Mulțumesc tuturor, cu ajutorul lui Kate și al lui Mark (prietenul ei — n.r.) am reușit să achiziționez ieri noua mea casă! Senzația este de nedescris și se datorează susținerii și generozității pe care fiecare dintre voi a arătat-o. Voi continua să vă mulțumesc tuturor în fiecare zi până la sfârșitul zilelor”, a anunțat veteranul.

Kate McClure a menționat, la rândul său, că „el nu va mai fi nevoit niciodată să își facă griji legat de un acoperiș deasupra capului”.

Pentru Johnny Bobbitt au fost de asemenea înființate alte două fonduri, unul pentru ca bărbatul să aibă posibilitatea să încaseze un mic ‘salariu’ în fiecare an și un ‘fond de pensie care va fi investit inteligent de un consultant financiar’. Veteranul va obține acces la cont „într-o perioadă de timp agreată de el” și a declarat că intenționează să își cumpere o cabană și o suprafață de pământ la țară unde se va putea retrage.

„Un cont bancar va fi deschis pentru el cu fonduri pentru nevoile zilnice care îl va ajuta până își va găsi o slujbă. El va face donații câtorva organizații și oamenilor care l-au ajutat în ultimii doi ani să treacă prin această perioadă grea a vieții sale”, a adăugat McClure.

Bobbitt a donat o parte din bani pentru a-l ajuta pe alt veteran rămas fără adăpost despre care a declarat că este „candidatul perfect pentru a continua șirul de fapte bune”.

O altă dorință a veteranului este aceea de a-și cumpăra un Ford Ranger din 1999, mașină pe care a descris-o drept camioneta sa „de vis”.

Continuarea pe: digi24.ro

Un om al străzii care a ajutat o femeie cu ultimii săi bani și-a cumpărat casă în urma donațiilor
GW

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com