Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Un român, fiul Prințului Charles. Apel în fața Palatului Buckingham…

“Am acte doveditoare cu ADN, cum că eu aș fi fiul Prințului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighișoara, Prințul Charles a avut o relație amoroasă cu maica-mea, a lăsat-o însărcinată și nu a vrut să mă recunoască niciodată. Acum am venit aici la Castel, (n.r. Palatul Buckingham) pentru a-mi cere drepturile ca fiu. Să mă recunoască, ca fiu!”, a spus românul într-un video publicat pe Facebook și distribuit pe mai multe grupuri.

La scurt timp după, bărbatul a început să-l strige “tată” pe Prințul Charles, în engleză, în speranța că-l va auzi. “Father! Father…! (n.r tată, tată) Papa, help! (n.r ajutor!)”, a strigat el.

Sarah, fiica secretă a Prințesei Diana

Deși au trecut 24 de ani de la moartea Prințesei Diana, zvonurile și controversele despre ea nu încetează să apară în spațiul public. Presa britanică a speculat de-a lungul anilor că Lady Di ar fi avut o fiică pe care familia regală ar fi ascuns-o de ochii lumii din motive evidente.

Faptul că Prințesa Diana și-a dorit o fetiță nu este un secret, motiv pentru care a fost tot timpul apropiată de nepoata sa, Mary Wellsley.

Ce ar fi pus-o Regina Elisabeta pe Diana să facă, înainte de nuntă

Mai exact, într-un articol al US Magazine, neprobat, scrie că fiica Dianei ar avea acum 36 de ani și ar purta numele Sarah. În plus, înainte de a se căsători cu Prințul Charles în anul 1981, Regina Elisabeta i-ar fi ordonat Dianei să se supună unui control ginecologic pentru a stabili dacă e sau nu fertilă și chiar i s-ar fi recoltat și ovule, care ulterior ar fi fost fertilizate de medici pentru a dovedi că Diana e, într-adevăr fertilă.

US Magazine, care citează surse din anturajul familiei regale, mai scrie că unul dintre medici, a cărui soție nu putea avea copii, ar fi păstrat unul dintre ovule și ar fi folosit o mamă-surogat pentru a obține un copil pentru el și soția lui.

Camilla, furioasă încă pe Diana

Aceleași surse citate de US Magazine spun că soția lui Charles, Camilla Parker, e furioasă pentru că numele Dianei este mereu pe buzele tuturor.

“Camilla simte că e pusă iar într-un con de umbră, a fost mereu nesigură pe ea și simte că retrăiește vremurile când Diana era vie și iubită de toți, iar ea avea statutul de amantă ponegrită de opinia publică”, spune sursa citată de presa britanică, citează protv.ro

Fiica “descoperită” a Prințesei Diana, înaintea lui William pe linia de succesiune pentru tronul Marii Britanii

Dacă toate speculațiile presei s-ar dovedi reale, atunci fiica secretă a Prințesei Diana ar fi a doua în linia de succesiune pentru tronul Marii Britanii, dat fiind faptul că s-a născut cu opt luni înaintea lui William.

Detaliile neprobate ale US Magazin susțin și că singurii din Familia Regală care ar fi dorit s-o cunoască pe Sarah ar fi fost Prințul William și soția sa, care s-ar fi și văzut, de altfel, de foarte multe ori cu ea.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.