Actualitate

Un student palestinian făcea pe băiatul cuminte la Bucureşti. Cum finanţa din România terorismul în Orientul Mijlociu

Cetăţeanul de origine palestiniană, Mohamed Tantawi, în vârstă de 25 de ani, stabilit în România de 10 ani, a fost depistat de SRI că ar fi finanţat terorismul în Orientul Mijlociu. Procurorii cer ca el să fie declarat indezirabil pentru următorii 10 ani și expulzat în țara lui natală.

Tânărul palestinian, deşi de 3 luni de zile se află în custodia Inspectoratului General pentru Imigranţii însa nici azi Inalta Curte nu a luat o decizie cu privire la expulzarea lui.

Palestinianul Mohamed Tantawi, a ajuns în România în 2012, atunci când a primit viză pentru ţara noastră de la Ambasada Românei din Egipt.

Mohamed s-a mutat în Bucureşti pentru a studia medicina, însă, în timp, a abandonat şcoala şi s-ar fi ocupat de o firmă prin intermediul căreia, cred serviciile româneşti de informaţii, ar fi finanţat terorismul în Orientul Mijlociu.

În primă instanță, bărbatul a fost declarat indezirabil pentru o perioadă de 10 ani, însă decizia trebuie să devină una definitivă.

ICCJ a amanat pentru inceputul lunii august luarea unei decizii. Palestianul are o relație cu o româncă și, potrivit unor surse, au și un copil împreună. El susține că este nevinovat și le-a cerut judecătorilor să nu fie expulzat cu forța, ci eventual să i se permită să plece de bună voie.

Lucian Ionescu

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.