vineri 21 septembrie 2018 3:08 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Un tânăr a fost gonit de la restaurant pentru că era prea sărac…. Dar, după o oră, băiatul a revenit, iar chelnerii au înlemnit…
Adpres Market

Un tânăr a fost gonit de la restaurant pentru că era prea sărac…. Dar, după o oră, băiatul a revenit, iar chelnerii au înlemnit…

AdpresFM - Radio Online Stations  

Se spune că toți oamenii sunt și trebuie să fie egali. Cu toate acestea, și în zilele noastre, dacă nu ai un lucru pe care alții îl dețin deja, nu se mai poate vorbi de niciun raport de egalitate.

Asta este valabil atât în cazul banilor, cât și în cazul funcției pe care o ai la serviciu sau a simplului mod în care arăți.

De mici am fost învățați că nu trebuie să judecăm omul după felul în care acesta este îmbrăcat.

Desigur, de multe ori, vestimentația unei persoane este foarte relevantă pentru el, însă, în unele cazuri impresia pe care ți-o formează vestimentația sau felul de a fi al cuiva este total diferit de ceea ce este persoana în sine.

Prin experimentul de mai jos, tânărul le readuce aminte oamenilor că lucrurile stau fix ca cele de mai sus.

Interesat să afle care este reacția oamenilor, un tânăr a hotărât să facă un experiment simplu, totul fiind filmat.

Mai întâi, omul s-a îmbrăcat în niște haine șifonate și mai puțin curate, reușind să adopte o înfățișare neglijentă. Apoi, băiatul a mers la un restaurant să bea o cafea cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul zilei, cerșind pe stradă, aparent.

Încă de la intrarea în local, personalul nu l-a privit cu ochi buni și au refuzat să îl servească, alungându-l din restaurant.

Intrigat de ceea ce s-a întâmplat, același bărbat, a revenit în același restaurant după doar o oră.

De data aceasta, era bine îmbrăcat, coborând dintr-o mașină foarte scumpă. Așa cum bănuia, chelnerii s-au arătat foarte dornici să-l servească.

Tânărul le-a spus cine este de fapt și le-a dat o lecție pe care, sperăm că nu o vor uita curând și care îi va determina să-și schimbe comportamentul față de oameni.

În video-ul de mai jos poți vedea reacția proprietarului în momentul în care bărbatul, deghizat într-un om al străzii, dorește să stea câteva clipe la masă în restaurantul lui.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com