Actualitate

Ungurii susțin politica anti-migrație a premierului Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, reflectând la victoria partidului său Fidesz în alegerile pentru Parlamentul European, a afirmat că ungurii au încredinţat alianţei de guvernământ trei obiective: oprirea imigraţiei în întreaga Europă, protejarea unei Europe a naţiunilor şi protejarea culturii creştine în Europa, relatează MTI.

Viktor Orban a apreciat că a devenit clar faptul că ungurii cred că schimbarea este necesară la Bruxelles.

Liderii care reprezintă interesele europenilor şi care respectă naţiunile Europei sunt necesari, a spus el. De asemenea, liderii ”care sunt mândri de cultura noastră creştină de două mii de ani” sunt la mare căutare, a adăugat Orban.

Viktor Orban a spus că interesele Ungariei vor fi întotdeauna puse pe primul loc la Bruxelles şi că va fi căutată cooperarea cu cei care doresc să oprească imigraţia în Europa.

Partidul suveranist Fidesz al premierului ungar Viktor Orban este creditat cu o victorie zdrobitoare la alegerile europene, cu 52,3% din sufragii.

Articolul Ungurii susțin politica anti-migrație a premierului Orban apare prima dată în Cronica Romana.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.