Anchete

UNTOLD: Un român și un columbian au fost reținuți de polițiști, după ce au furat 17 telefoane. Ambii au fost retinuti.

Doi bărbaţi au fost prinşi de poliţişti după ce au furat 17 telefoane la Untold. Unul dintre ei este din Columbia, iar celălalt, din Galaţi. Atat Romanul cat si Columbianul au fost arestati preventiv pentru 24 de ore.

Provenienţa celor 17 telefoane găsite asupra bărbaţilor nu a putut fi justificată de cei doi, existând indicii că acestea ar fi fost sustrase. Aceștia au fost descoperiţi când poliţiştii au făcut un control asupra lor. Mai multe persoane păgubite au făcut plângeri că le-au fost sustrase aceste obiecte.

În plus, descrierile făcute de victime i-au ajutat pe poliţişti ca la scurt timp cei doi bărbaţi să fie identificaţi. Totodată, prezenţa celor 17 telefoane găsite asupra bărbaţilor nu a putut fi justificată de ei, existând indicii că acestea ar fi fost sustrase. În urma celor întâmplate, bărbaţii în vârstă de 38 şi 39 de ani, unul dintre ei din Columbia şi celălalt din municipiul Galaţi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.