Sanatate

Unul (cu Covid), 29 (fără), plecat-au la mare din Vaslui să-și serbeze majoratul

Plecat-au 29 din Vaslui și cu bolnava 30, spre a-și serba la Costinești majoratul, așa ar putea începe, în parafrază literară, o știre. Știrea începe cu o tânără din județul Vaslui care a vrut să plece la Costinești,  spre a-și serba împreună cu colegii majoratul. Părinții fetei, având o presimțire, au cerut copilei să-și facă un test legat de posibilitatea de a fi contaminată.

Fata a plecat totuși la mare, unde a petrecut pe cinste, până când unul câte unul colegii ei au început să se simtă rău. Între timp la Bârlad a venit și rezultatul analizei fetei care n-a avut răbdare să-l aștepte. Rezultatul era clar – pozitiv. De aici o întreagă agitație a organelor statului, aducerea adolescenților de la mare cu mașini și introducerea în carantină. Unii se simt rău, alții au forme mai ușoare.

Sunt și unii tineri din grup care încă nu sunt diagnosticați cu coronavirus.

Mădălina Stoica, AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.