Actualitate

UPS. Averea lui Iohannis, la control: USR i-a arătat pisica președintelui. Solicitare respinsa cu ajutorul PSD, partidul carlig al lui Iohannis.

AUR a depus la Parlament, recent, o cerere prin care președintele Klaus Iohannis să vină în fața Parlamentului să dea explicații în legătură cu averea sa, iar în ședința de luni a Birourilor Permanente Reunite, reprezentanții USR au votat împreună cu cei ai AUR pentru introducerea pe ordinea de zi a solicitării.

În ședința BPR cei din AUR au cerut suplimentarea ordinii de zi cu cererea depusă de liderul grupului AUR, Claudiu Târziu, pentru demararea unor proceduri de verificare a averii președintelui.

Inițial, cererea depusa de AUR prin care aceștia cer verificarea averii lui Klaus Iohannis și chemarea acestuia în plenul Parlamentului pentru explicații fusese depusă la Biroul Permanent al Senatului, care a trimis documentul Birourilor Permanente Reunite.

PNL a cerut respingerea solicitării AUR, în timp ce USR a cerut introducerea pe ordinea de zi și trimiterea documentului la Comisia Juridică, invocând procedura parlamentară, relatează Digi24.ro.

La vot, parlamentarii PNL și UDMR au votat împotriva suplimentării ordinii de zi, în timp ce USR și AUR au votat pentru. Parlamentarii PSD s-au abținut. Au fost 11 voturi ale PNL și UDMR și 7 voturi ale USR și AUR. Solicitarea a fost respinsă.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.