marți 21 august 2018 5:46 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / Urmează o catastrofă! Începe la jumătatea lunii martie şi toată lumea se pregăteşte pentru ce e mai rău
Adpres Market

Urmează o catastrofă! Începe la jumătatea lunii martie şi toată lumea se pregăteşte pentru ce e mai rău

AdpresFM - Radio Online Stations  

Dacă în ultimele zile iarna şi-a intrat în drepturi spre final de anotimp, lururile sunt mai mai grave în cele ce urmează.

Un al doilea val de aer arctic va lovi Europa. Veştile sunt cu atât mai sumbre cu cât informaţiile de la specialişti vor fi valabile până la jumătatea lunii martie, potrivit Bloomberg.

Pe lângă disconfortul termic, va şi un disconfort în buzunar pentru că preţul la energie va creşte. Nivelul temperaturii anormal pentru această perioadă va duce la creşterea preţului energiei. În Marea Britanie preţul la gaze s-a dublat deja.

„Vor fi expuse unei volatilităţi mari, în conjuncţie cu valul de frig care se va întinde în nordul Europei şi în părţi din Europa Centrală. În timp ce cererea va scădea în primăvară, nu trebuie să uităm că venim dintr-un februarie friguros”, a spus Giacomo Masato, meteorolog la Marex Spectron, în Londra, potrivit sursei citate.

Astfel, potrivit datelor furnizate de specialişti în prima jumătate a lunii martie temperatura va fi mai rece decât în mod normal. Temperatura nu va fi la fel ca în aceste zile, dar chiar şi aşa, temperatura va fi cu până la 3 grade Celsius mai mică decât în mod normal.

România, lovită de un ciclon periculos

Deşi în calendar a venit primăvara, vremea de afară pare să nu-i dea deloc dreptate. Joi şi vineri s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi, iar 1 martie din acest an a fost cel mai geros din ultimii 60 de ani. De asemenea, o altă problemă pentru ţara noastră este fenomenul numit ploaia îngheţată.

După ninsorile abundente din ultimele zile, pe români îi paşte un alt pericol! Un fenomen rar, botezat şi ”ploaia îngheţată”, vine cu şocuri termice şi polei.

Anul trecut, undeva pe lângă Zalău, a plouat şi copacii s-au prăbuşit sub greutatea gheţii şi au blocat câteva drumuri judeţene.

Sursa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com