Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

USR PLUS, apel la Mugur Isărescu să-i reevalueze pe Dăncilă și Pașcu: Credibilitatea BNR e esențială

USR PLUS face apel la guvernatorul Băncii Naționale, Mugur Isărescu, să-I reevalueze pe Viorica Dăncilă și Ioan Mircea Pașcu, noii consiglieri, întrucât „afectează credibilitatea instituției”.

„Credibilitatea BNR e esențială. Știrea că Viorica Dăncilă și Ioan Mircea Pașcu sunt cei mai noi consilieri din echipa BNR nu este falsă, din păcate. Angajarea celor doi membri PSD care de-a lungul timpului nu au avut deloc tangențe cu economia ridică mari semne de întrebare.

bnr 13379354321 1

Consilierii dintr-o instituție publică atât de importantă ca Banca Națională a României trebuie selectați pe criterii clare de competență și integritate, nu pentru că „deschid uși”. Reamintim în acest context că fostul lider PSD Liviu Dragnea este trimis în judecată în prezent pentru că a încercat „să deschidă uși”.

USR PLUS face un apel la guvernatorul Băncii Naționale a României să reevalueze noii consilieri care afectează credibilitatea instituției”, a scris USR PLUS, pe pagina de facebook. 

Consilierul BNR Adrian Vasilescu a precizat că Viorica Dăncilă va lucra în cadrul Biroului de Economie Verde, iar Ioan Mircea Pașcu se va ocupa de probleme de strategie politică.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.