Actualitate

USR se afliază la grupul parlamentar ALDE – RENAISSANCE – USR-PLUS

Comitetul Politic al USR a validat afilierea Uniunii la grupul parlamentar ALDE+Renaissance+USR-PLUS. „Liberalismul a învins. Tăriceanu, Norica Nicolai şi Daniel Barbu rămân doar o poveste tristă pentru România”, scrie deputatul Iulian Bulai.

Deputatul Iulian Bulai a anunţat pe Facebook: „Comitetul Politic validează afilierea USR la grupul parlamentar ALDE+RENAISSANCE+USRPLUS. Scriem istorie în România şi în Europa.Liberalismul a învins. Tăriceanu, Norica Nicolai şi Daniel Barbu rămân doar o poveste tristă pentru România. Asta am decis acum la Brăila”.

Potrivit imaginii postate pe Facebook, decizia a fost luată cu 84 de voturi „pentru”.

Sâmbătă la Brăila, reprezentanţii USR urmează să decidă componenţa comisiei de negociere cu PLUS.

Încă din luna mai, Dan Barna, liderul USR, a anunţat că obiectivul USR-PLUS este ca într-un an şi jumătate să dea României un preşedinte şi primul ministru, dar şi primarul Capitalei.

Alte teme pe ordinea de zi de la Brăila: modificarea statutului partidului, pentru ca fiecare membru USR să poată vota alegerea preşedintelui şi un alt punct este legat de evaluarea rezultatelor la alegerile europarlamentare.

Articolul USR se afliază la grupul parlamentar ALDE – RENAISSANCE – USR-PLUS apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.