Actualitate

Va fi prapad în România: Kovesi va taia în carne vie. De asta le e teama lor. Kovesi rămâne la Parchetul European. Unii pot incepe sa-si pregateasca pijamalele si periuta de dinti.

Va fi prăpăd în România, odată ce Laura Codruţa Kovesi va începe să scoată la iveală toate fraudele realizate cu banii europeni. Un fost ministru român al Justiţiei are un mesaj dur pentru toţi cei care au încălcat legea: viaţa după gratii îi aşteaptă pe toţi!

Kovesi rămâne la Parchetul European. Degeaba urlă băieţii deştepţi ca nişte lupi hămesiţi. Mesaj important transmis de fostul ministru USR al Justiţiei, Stelian Ion. Într-o postare pe pagina sa de socializare, acesta spune că are de gând să le strice bucuria “celor care mai ieri aplaudau intervenția brutală asupra protestatarilor pe 10 august.

Laura Codruţa Kovesi nu va fi revocată din funcţia de procuror şef european, pentru că procesul din România legat de dobândirea gradului profesional nu are nicio legătură cu numirea în fruntea Parchetului European.

Și nu doar că nu va fi revocată, dar sunt convins că va conduce EPPO foarte eficient și va scoate la iveala fraudele mari cu fonduri europene, inclusiv cele din România. De asta le e teamă lor, din cauza asta urlă ca lupii hămesiți. Mai ales că unii băieți „deștepți” își freacă palmele, de când s-a pus în mișcare PNRR”, mai afirmă Stelian Ion pe Facebook.

Fostul ministru al Justiţiei mai vine şi cu un avertisment pentru toate persoanele au de gând “să tragă tunuri pe bani europeni sau care au deja niște scheleți prin dulapuri”. Ei ar trebui să-şi schimbe urgent planurile sau să se pregătească de viaţa după gratii.

Îmi pare rău să le stric bucuria celor care mai ieri aplaudau intervenția brutală asupra protestatarilor pe 10 august: Laura Codruța Kovesi nu va fi revocată. Procesul din România legat de dobândirea gradului profesional nu are nicio legatură cu procedura de numire în funcția de procuror șef european. UE nu este sat fără câini, iar tudoreii nu-s prea bine văzuți pe acolo.

Și nu doar că nu va fi revocată, dar sunt convins că va conduce EPPO foarte eficient și va scoate la iveala fraudele mari cu fonduri europene, inclusiv cele din România. De asta le e teamă lor, din cauza asta urlă ca lupii hămesiți. Mai ales că unii băieți „deștepți” își freacă palmele, de când s-a pus în mișcare PNRR.

La numirea în funcția de procuror șef european nu exista condiția de a avea grad de procuror de parchet de pe lângă ÎCCJ, ci de a avea vocația legală de a ocupa cele mai înalte funcții în parchete. Și ghici ce? Din punct de vedere legal, a avut această vocație, ba mai mult, chiar a ocupat efectiv cele mai înalte funcții din Ministerul Public. Iar revocarea, potrivit reglementărilor în vigoare, nu se face de către politicieni, ci de către CJUE.

Ghinion, cum ar zice un clasic în viață! Iar celor care amintesc acum despre revocarea din funcția de procuror sef DNA le aduc aminte doar că doamna Kovesi a câștigat la CEDO procesul împotriva Statului Român legat de această procedură de revocare.

Cei care se pregătesc acum să tragă tunuri pe bani europeni sau care au deja niște scheleți prin dulapuri ar trebui să-și schimbe planurile ori să-și pregătească pijamalele și periuța de dinți.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.