Actualitate

Va veni la putere o forță politică care respectă libertatea

 Președintele PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la Timișoara, la Adunarea Regională a organizațiilor PNL regiunea Vest, eveniment la care participă și Klaus Iohannis, că la putere va veni o forță politică care respectă libertatea, făcând referire la dosare nesoluționate, cum e cel al Revoluției.

„Vă mărturisesc că de fiecare dată când vin în Timișoara, vin cu emoție și de fiecare dată nu pot să uit că Revoluția, libertatea, democrația a plecat de aici, mulțumită tinerilor. Suntem la 30 de ani de la revoluție și este timpul să punem punct tranziției. După 30 de ani n-am aflat cine a tras în noi și cine este vinovat pentru cei peste 1.000 de morți de la Revoluție. După 30 de ani nu am aflat cine sunt cei care au organizat Mineriadele. Nici astăzi nu știm cine a dat ordinele ticăloase care a transformat Jandarmeria într-o armă de luptă împotriva cetățenilor. Cine își imaginează că poate să mai rămână secret dosarul evenimentelor din 10 august, se înșală amarnic. Adevărul va ieși la suprafață, așa cum uleiul iese la suprafața apei, pentru că va veni la putere o forță politică care respectă libertatea și drepturile românilor”, a declarat lideurl PNL Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a anunțat că va continua luni consultările cu partidele pentru formarea unui nou Guvern. Șeful statului a precizat că va desemna un alt premier, cel târziu marți.

Președintele a anunțat deja că soluția pentru următoarea perioadă ar fi un Guvern PNL, sau în jurul PNL. Propunerea pentru funcția de șef al Executivului din partea PNL este Ludovic Orban.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.