Actualitate

Valeriu Pripa, doctor cu incontestabilă reputație, a murit de coronavirus la 59 de ani

Medicul a fost internat, în stare gravă, cu COVID-19 în data de 28 martie la Spitalul Clinic Republican. Acesta suferea și de alte maladii cronice: hipertensiune de gradul III. Medicii au luptat până în ultima clipă pentru viața acestuia.

Valeriu Pripa doctor cu incontestabilă reputație

Doctorul Valeriu Pripa, radiolog, care activa într-o clinică din Chișinău, a murit de coronavirus, la vârsta de 59 de ani. Nu avea alte suferințe decât o hipertensiune pe care mulți o au, o tratează și nu se moare din ea.

Regretatul doctor a luat virusul din Marea Britanie, unde efectuase de curând o călătorie. Este al treilea medic din Republica Moldova care moare de coronavirus, așa cum anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale ș-a exprimat tristeţea profundă pentru trecerea în nefiinţă a unui profesionist care şi-a dedicat întreaga carieră sistemului medical. Analiza epidemiologică efectuată de către specialiști a demonstrat că infectarea nu a avut loc la locul de muncă a acestuia. Anterior acesta a efectuat o vizită în Marea Britanie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.