Social Media

Vara trandafirilor, frumusete, parfum si o dragoste de neuitat

Florile sunt minunatul dar al naturii, oferit nouă cu asupra de măsură. Mici sau mari, suntem atrași de coloritul, de voioșia florilor, de la cele de câmp, la cele nobile, fiecare spunând în imagini o poveste a bucuriei. Cândva, departe, în copilărie, credeam că doar femeile trecute de o anumită vârstă sunt predispuse unei iubiri aparte pentru flori.

Vara trandafirilor, frumusete, parfum si o dragoste de neuitat

Iată-mă, azi, nici prea jună, nici prea matură, că îmi descopăr o „pasiune” nouă, atât de simplă, dar cu un aport uriaș în scurta listă cu cele ce-mi bucură sufletul.

Vara trandafirilor, frumusete, parfum, dragoste de neuitat

În curtea Muzeului Pietrei se găsesc tufe mai mici sau mai mari de trandafiri, de culori diferite, pe care, în fiecare zi le privesc cum își nasc bobocii, apoi cum își desfac în lumină spre maturitate petalele, să înflorească pentru noi.

Nu sunt un foarte priceput grădinar, sau florar, dar ador să privesc trandafirii și, uneori, să le surprind fotografic măreția greu de așezat în cuvinte.

Cu îndemnul compozitorului Florin Bogardo „Să nu uităm nicicând/Să iubim trandafirii,/Ei sunt pe-acest pamânt/Un simbol al iubirii”, redau câteva dintre imaginile surprinse, cu priceperi limitate, de mine.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.