Actualitate

Vela a spus câte persoane se pot aduna la o petrecere într-un apartament

Vela a spus câte persoane se pot  aduna la o petrecere într-un apartament

Marcel Vela a afirmat video pe Facebook că la o aniversare organizată într-un apartament pot participa până la opt persoane.

„Limita de 8 persoane se referă la spaţii închise, de exemplu, într-un apartament cineva doreşte să îşi ţină ziua de naştere sau de nume. Pentru a reduce riscul, în spaţiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane. Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care ţin de slujbe religioase”, a mai spus ministrul Vela, adaugînd că după 1 iunie sau 15 iunie, în funcție de evoluția pandemiei, numărul participanților  ar putea crește fiind luate alte măsuri de relaxare.

Până acum, în ultimele zile, pandemia, cel puțin în țara nostră e în descreștere și ca îmbolnăviri zilnice și ca decese. Prudența este însă în mare măsură la cetățeni care au învățat sau ar fi trebuit să învețe să se apere singuri.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.