Actualitate

Vela,ironic față de prefectul și subprefectul de Arad

 Noul ministru de Interne Marcel Vela a spus că o echipă a MAI va merge la Arad, unde prefectul și subprefectul s-au îmbolnăvit subit, subliniind cu ironie că instituția le va acorda asistența medicală, deoarece se pare că au fost „orientați” doi viruși pentru a-i ataca exact pe cei doi.

„Am decis, în județul Arad vom înființa un nou post vacant de subprefect. Voi propune numirea unui nou subprefect până la însănătoşirea colegilor din Arad, când vom reveni la structura iniţială. Nu vom încărca statul de plată cu două funcţii de subprefect, dar voi aborda această problemă gravă astfel încât nu doar procesul electoral să decurgă normal. Ne văd toți prefecții din țară – un prefect are extrem de multe indatoriri. (…) În județul Arad există o viroză”, a spus Marcel Vela în cadrul unei videoconferințe.

Noul ministru de Interne a spus, cu ironie, că sunt situaţii care nu pot fi lăsate la latitudinea unor fenomene „neprevăzute pentru că în judeţul Arad există o viroză”.

„Din camaraderie, să vă anunțați cei doi colegi, să vă anunţaţi cei doi colegi că vom trimite o echipă de medici de la Direcţia Medicală ca să îi ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită. Să nu fie mai grav, Doamne ferește. MAI le va acorda asistenţă medicală celor doi colegi astfel încât să revină cât mai curând la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale, chiar politice pe care le au. Eu nu cred că au fost orientaţi doi viruşi în Arad exact să atace prefectul şi subprefectul şi ei să cadă subit într-o boală. Există şi această probabilitate motiv pentru care vom trimite specialiști medicali să-i tratăm. (…) Îmi exprim tristețea că în mijlocul furtunii, căpitanul a părăsit nava, păcat”, a spus Marcel Vela.

Este vorba de prefectul Florentina Horgea și subprefectul Vasilică Damian, de la Prefectura Arad.

Potrivit reprezentantului Prefecturii Arad care a participat la videoconferința de joi cu ministrul de Interne, în prezent nu poate semna nimeni documente și proceduri urgente în instituție.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.