vineri 21 septembrie 2018 9:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / VESTE BUNA! Un GIGANT CANADIAN intra pe piata din ROMANIA cu 45 de PUNCTE de LUCRU. Vor fi sute de OFERTE de munca!
Adpres Market

VESTE BUNA! Un GIGANT CANADIAN intra pe piata din ROMANIA cu 45 de PUNCTE de LUCRU. Vor fi sute de OFERTE de munca!

AdpresFM - Radio Online Stations  

Un gigant canadian intră în forță pe piața din România. Acesta are în plan să deschidă nu mai puțin de 45 de puncte de lucru. Astfel, colosul va crea sute de locuri de muncă.

Prezent pe piețele din Marea Britanie, Canada, Irlanda, Orientul Mijlociu, Australia și Asia, compania canadiană a intrat, începând din acest an, și în zonele de profil din Portugalia şi România, având în plan să pătrundă şi în Polonia. Este vorba de lanțul de cafenele Esquires Coffee.

În țara noastră, lanţul de cafenele, fondat în 1993 în Canada, intră printr-un joint venture între com­pa­nia-mamă şi antreprenorul Cristian-Ştefănescu, scrie zf.ro. În Europa, lanţul de cafenele a venit în 2000 şi a pariat întâi pe Marea Britanie şi Irlanda, pentru ca acum să se extindă pe alte pieţe. Momentan există peste 130 de unităţi, potrivit datelor existente, însă expan­siunea continuă.

„Avem planuri să deschi­dem 45 de cafenele în Româ­nia în următorii 5-6 ani. Mergem atât cu deschideri de la zero, cât şi cu afilieri ale unor unităţi deja existente“, a declarat Cristian Ştefănescu.

Sursa:bugetul.ro

Post-ul VESTE BUNA! Un GIGANT CANADIAN intra pe piata din ROMANIA cu 45 de PUNCTE de LUCRU. Vor fi sute de OFERTE de munca! apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com