Actualitate

Veste de ULTIMĂ ORĂ despre Tamara Buciuceanu. A fost anunțat în urmă cu puțin timp:

Îndrăgita Tamara Buciuceanu – Botez este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur, o ”doamnă a comediei românești”, fiind una dintre figurile legendare ale teatrului de comedie!

Cea mai iubită profesoară de matematică din istoria cinematografiei!

Îndrăgita Tamara Buciuceanu Botez a împlinit 88 de ani pe 10 august şi, chiar dacă trecerea timpului se vede pe chipul ei, actriţa nu şi-a pierdut zâmbetul, optimismul și carisma cu care a cucerit milioane de români! Cu toate că nu mai are vitalitatea din prima tinerețe, iar aparițiile sale publice sunt tot mai mare, preferând să se bucure liniștită

de pensie, publicul încă nu a uitat-o!
Un gest de respect și iubire adevărată!
Cea mai iubită profesoară de matematică din istoria cinematografiei, „Isoscel”, în vârstă de 88 de ani, a primit o veste extraordinară, care vine ca un gest de respect si iubire adevarata, sentimele pe care i le poartă milioane de români!Un gest de respect și iubire adevărată!

Mai exact, îndrăgitei actrițe i se va acorda titlul de Cetăţean de Onoare al Bucureștiului! Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate!

„Mi se pare un gest de respect şi de iubire adevarată”, a spus primarul Capitalei Gabriela Firea înaintea şedinţei de Consiliu General, potrivit StirileKanalD.ro.
Lasă-i și tu un mesaj de apreciere!


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.