Actualitate

Veste incendiară pentru toţi pensionarii din ţară. Anunț oficial despre legea pensiilor

 

 

Premierul Ludovic Orban a afirmat, miercuri seară, că va face o analiză serioasă în perioada care urmează, iar funcţie de rezultate va scoate o nouă lege a pensiilor, potrivit  transparentnews.ro

La o lună de zile de la preluarea mandatului, Ludovic Orban a făcut un anunţ incendiar în legătură cu legea pensiilor.

Deşi mai este una care nu este aplicată, deocamdată, Orban anunţă că vrea să scoată o nouă lege

„Vom face o analiză extrem de serioasă a sistemului de pensii. Anul viitor vom lucra și vom scoate o lege mai bună a pensiilor.”, a spus Ludovic Orban.

Despre un nou proiect de lege, Orban a mai spus că prin acesta vrea repararea inechităților în legislația din domeniul pensiilor.

„Evident, la nivelul Ministerului Muncii doamna ministru construieşte o echipă care să evalueze toate lucrurile injuste, anormale, care există în legislaţia în domeniul pensiilor, care sunt foarte multe. Vrem să pregătim în mod serios şi în baza unei analize pe termen mediu şi lung a sustenabilităţii sistemului de pensii (…) vrem să pregătim un proiect de lege care să repare toate aceste inechităţi”.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.