Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Vești despre starea lui Benone Sinulescu. Se pare că artistul se confruntă cu probleme serioase la inimă.

Benone Sinulescu, care a fost găsit inconștient în locuința sa, și dus la o clinică de paleative de lângă orașul Arad, a fost transferat la spital. Familia artistului a luat această decizie așteptată de către cei care îl cunosc și în îndrăgesc pe Benone Sinulescu. Nimeni nu a înțeles de ce artistul nu a fost dus de la bun început la urgențe.

Benone Sinulescu a fost transferat la spitalul din Arad
În cursul zilei de sâmbătă, 10 iulie, artistul Benone Sinulescu a fost transferat de la clinica de paleative de lângă Arad, la Spitalul Județean de Urgență Arad. A fost decizia familiei să fie mutat la spital, și tot familia a cerut conducerii unității sanitare să nu ofere presei informații despre starea de sănătate a artistului.

Așa se face că nimeni nu știe cum se simte acum Benone Sinulescu. Artistul a fost găsit inconștient în casă, joi, 8 iulie, dar vești despre starea lui de sănătate au apărut abia sâmbătă, când fostul lui impresar a declarat că Nea Beni are nevoie de ajutor.

Se pare că artistul se confruntă cu probleme serioase la inimă.

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a spus ieri că nu înțelege decizia familiei de a-l interna pe artist la o clinică de îngrijiri paleative, în loc să-l fi dus direct la urgențe, imediat cum l-au descoperit inconștient în casă.

Ce a spus fostul impresar al lui Benone Sinulescu
Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile, a spus Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului Benone Sinulescu, pentru România TV.

Tot fostul impresar al lui Benone Sinulescu a spus că acesta a început să aibă probleme de sănătate încă de anul trecut, în timpul pandemiei, când a stat izolat și nu a avut acces la un medic de specialitate. Ulterior a fost văzut de către un medic din Timișoara care i-a schimbat medicamentația și i-a spus că trebuie să se opereze la inimă.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.