vineri 21 septembrie 2018 4:58 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / VESTI EXCELENTE de la meteorologi. Cum va fi vremea de ÎNVIERE și ce TEMPERATURI ne așteaptă în SĂPTĂMÂNA MARE
Adpres Market

VESTI EXCELENTE de la meteorologi. Cum va fi vremea de ÎNVIERE și ce TEMPERATURI ne așteaptă în SĂPTĂMÂNA MARE

AdpresFM - Radio Online Stations  


Vestul țării nu va scăpa de ploi săptămâna viitoare, însă temperaturile vor crește de la o zi la alta, anunță meteorologii. Astfel, weekend-ul următor, de Paște, mercurul din termometre va ajunge până la 21 de grade Celsius, iar în noaptea de Înviere va cald în toată țara.

„Ploile se împuţinează. Luni sunt puţine şi neînsemnate cantitativ, dar avem vânt. Iese şi soarele. În special în centrul ţării şi în sud bate vântul”, a afirmat Elena Cordoneanu, meteorolog Realitatea TV.

Aceasta a mai spus că marţi intrăm pe o vreme frumoasă şi în încălzire.
„Şi miercuri şi joi, deşi joi o să avem niste ploi, de miercuri noaptea, în partea de vest, dar pe arii relative extinse, va fi însă tot cald”, a mai afirmat Elena Cordonean.

Sâmbătă şi duminică, vremea intră din nou pe încălzire

Deși vineri pare că vremea se răzgândește, deoarece temperaturile coboară puțin, situația se va redresa rapid. „Vineri o să avem o uşoară răcire, scurtă şi neaccentuată. Sâmbătă şi duminică, vremea intră din nou pe încălzire şi se repară repede, un sfârşit de săptămâna cu vreme bună, o saptămână de Paşte frumoasă, cu vreme bună, Va fi cald, cu valori de 18-19 grade şi chiar peste 20”, a continut Elena Cordonean.
Săptămâna Mare va fi călduroasă și însorită

Potrivit informațiilor meteorologilor, Săptămâna Mare va fi călduroasă și însorită, iar noaptea Învierii va fi de partea credincioșilor, cu temperaturi pozitive.

De asemenea, Elena Mateescu, director ANM, spune că ploile nu sunt în cantităţi semnificative, având o probabilitate mai mare de producere în jumătatea de vest ţării. „Din punct de vedere al regimului de temperaturp mergem pe valori cuprinse între 10-17 grade şi 20-21 de grade pe toată săptămâna. În noaptea de Înviere vom avea temperaturi pozitive în toată ţara. Din punct de vedere meteorologic tabloul va consemna o vreme frumoasă”, a explicat aceasta.

Articolul VESTI EXCELENTE de la meteorologi. Cum va fi vremea de ÎNVIERE și ce TEMPERATURI ne așteaptă în SĂPTĂMÂNA MARE apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com