Actualitate

Vești extrem de triste despre Florin Piersic! Mesajul extrem de trist al fiului marelui actor! ”Tată, să nu mă lași orfan!”

Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, este foarte schimbat iar apropiații sunt îngrijorați.

Din imaginea postată pe Internet, cea în care Piersic apare alături de Paleologu, se poate observa totuși că marele actor a slăbit vizibil. Oamenii au remarcat că acesta este complet schimbat la față, aproape piele și os.

Florin Piersic este de nerecunoscut. Ultimele apariții publice i-au îngrijorat atât pe fani, cât și pe apropiații actorului, fiindcă este complet schimbat față de Florin Piersic pe care îl știm cu toții.

”Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: ‘Mai, tată, să nu îndrăznești să mă lași orfan!’, a povestit Florin Piersic.

Actorul a făcut referire la faptul că în ultima perioada a trecut printr-o serie de operații, nerefacandu-se complet nici în prezent. El a mai dezvăluit că a lucrat o singură dată cu fiul sau, dar i-a fost suficient că să-și dea seama că e combinația perfectă: ”Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.