Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Vești rele despre Silvia Dumitrescu. Ce se întâmplă cu artista

Vești rele despre Silvia Dumitrescu, una dintre artistele iubite de români. Aceasta făcea furori în anii 80, mai ales datorită stilului său excentric şi colorat. Din păcate, artista a aflat, recent, o veste extrem de tristă: suferă de o boală autoimună rară.

Vești rele despre Silvia Dumitrescu

Cântăreața a fost diagnosticată cu boala Hashimoto pentru care nu s-a descoperit până acum niciun leac. Din păcate, Silvia Dumitrescu s-a îngrășat enorm din cauza acestui diagnostic, iar odată cu timpul metabolismul devine din ce în ce mai lent. Solista, care trebuie să ia tot restul vieții tratament, nu se dă bătută și rămâne o fire optimistă.

”Am o imunotiroidie. Este o boală pe care trebuie să o duc până la capătul vieţii. Nu are niciun leac. Este o boală autoimună. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta. Am şi momente când mă simt mai bine, am şi momente când îmi dă bătăi de cap, dar… după cum se ştie, şi acele kilograme în plus pe care le-am căpătat de mult timp sunt din cauza acestui lucru. Tot metabolismul devine mai lent”, a dezvăluit artista.

Această boală îi crează vedetei neplăceri nu doar în ceea ce privește aspectul fizic. Multe persoane au crezut, la un moment dat, că Silvia Dumitrescu ar fi în depresie.

”Am toate motivele din lume să fiu fericită, de depresie nu e vorba. Sunt momente când nici nu te poţi da jos din pat. N-ai energie și se pare că ţi s-au înecat toate corăbiile. Dar nu durează mult lucrul acesta”, a mai povestit îndrăgita solistă.

Silvia Dumitrescu arată fabulos la 60 de ani

Chiar dacă anul acesta Silvia Dumitrescu va împlini 61 de ani, aceasta are o siluetă de invidiat. A reușit să slăbească 25 de kilograme și astfel își poate permite să se îmbrace ca și în tinerețe. Artista este în continuare adepta unui stil atipic, care o prinde foarte bine.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.