vineri 21 septembrie 2018 8:31 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / VESTI TERIBILE de la ANM. NU SCĂPĂM nici în MARTIE! VINE al DOILEA VAL ARCTIC! Ce ne asteapta
Adpres Market

VESTI TERIBILE de la ANM. NU SCĂPĂM nici în MARTIE! VINE al DOILEA VAL ARCTIC! Ce ne asteapta

AdpresFM - Radio Online Stations  


 Vremea atipică din ultimele zile a dat peste cap România, iar mai multe persoane și-au pierdut viața din cauza frigului.Termometrele par să indice o ușoară încălzire și observăm topirea cantităților semnificative de zăpadă care au căzut în ultimele zileMeteorologii avertizează ca vremea atipică, mai rece decât media normală, va rezista până la jumătatea lunii martie.

În Europa, Frontul arctic va ține temperaturile scăzute, împiedicând aerul cald să ajungă spre zonele nordice ale continentului, cel puțin până la jumătatea lunii martie, conform meteorologului șef al Accuweather, Jason Nicholls, relatează BZI. Astfel, cele mai mici temperaturi, comparativ cu normalul din această perioadă, se vor resimți în Marea Britanie, Scandinavia și regiunea baltică.

Deși nu vom mai avea parte de condiții atât de severe, temperaurile vor fi chiar și cu trei grade mai scăzute decât media normală, iar două din șase estimări afirmă că vremea rece va persista până în luna aprilie.

În aceste condiții, prețurile la gaze și energie electrică „vor fi expuse unei volatilitati mari, in conjunctie cu valul de frig care se va intinde in nordul Europei si in parti din Europa Centrala. In timp ce cererea va scadea in primavara, nu trebuie sa uitam ca venim dintr-un februarie friguros”, a spus Giacomo Masato, meteorolog în cadrul Marex Spectron.

Post-ul VESTI TERIBILE de la ANM. NU SCĂPĂM nici în MARTIE! VINE al DOILEA VAL ARCTIC! Ce ne asteapta apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com