Actualitate

Vezi cu cât a anunțat premierul că vor crește alocațiile copiilor

Premierul Ludovic Orban a declarat că alocațiile vor crește, pentru început, cu 10 la sută, o dublare fiind imposibilă în condițiile crizei provocate de coronavirus. Fiecare copil va primi 15 lei în plus la alocație. Următoarele majorări se vor face în etape, a mai spus șeful Guvernului.

”Realitatea este că resursele financiare sunt limitate și aceste resurse financiare trebuie utilizate cu foarte multă atenție, pentru că obiectivul nostru fundamental este acela de a relua creșterea economică, de a susține un ritm extrem de important de investiții publice și investiții private, de a crește exporturile, astfel încât să asigurăm un suport economic suficient de solid, pentru ca să putem crește în mod real veniturile populației”, a declarat premierul României, potrivit Mediafax.

În privința pensiilor nu a fost luată încă o decizie.

Powered by WPeMaticoLIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.