Social Media

Vica Blochina, umilită de iubit, în mijlocul străzii

Avem informaţii bombă despre una dintre cele mai tari blonde din showbiz. Vica Blochina, pentru că despre ea este vorba, a fost implicată într-un scandal de amploare în mijlocul străzii.

Potrivit surselor Spynews, Vica Blochina a fost bătută şi înjurată pe stradă de iubitul său. Totul ar fi avut loc zilele trecute, iar imaginile cu cei doi au fost filmate. Scandalul a luat amploare, iar la faţa locului a ajuns imediat şi Poliţia, iar Vica Blochina a fost urcată în maşină de oamenii legii.

Vica Blochina părea că trăieşte o poveste frumoasă de iubire şi că totul merge cum nu se poate mai bine. Iată, însă, că lucrurile nu stau aşa nici pe departe, iar vedeta a fost umilită de iubit chiar pe stradă, potrivit surselor Spynews.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.