Sport

Victor Piturca, izolat impreuna cu familia la ferma sa din provincie. (Foto)

Antrenorul a luat decizii stricte cu privire la primirea musafirilor și a străinilor pe durata pandemiei. Alături de el se află și trei copii mici, lucru ce îl face pe Victor Pițurcă să aibă mare grijă la răspândirea noului virus. Se vede că fostul jucător a respectat cu strictețe măsurile luate de autorități.

Victor Piturca, izolat impreuna cu familia la ferma sa din provincie

Fostul jucător la Steaua ține foarte mult la familia lui și nu vrea ca cineva să pățească nimic. Antrenorul a luat cele mai sigure decizii pe durata acestei pandemii, astfel încât nimeni nu intră în casă fără a fi complet informat că nu are noul tip de virus, mai ales că în casă locuiesc și trei copii. Victor Pițurcă a cumpărat la începutul acestei pandemii kilograme întregi de dezinfectant, pachete de măști și mănuși. Mai mult, pentru a fi sigur că nimeni nu aduce în casa noul virus, a mai achiziționat și 50 de teste rapide pentru coronavirus.

Victor Pițurcă, izolare inedită, cu trei copii mici. Ce se întâmplă în casa fostului selecționer

„Oricine intră în casa lui se descalță la ușă, înafara casei, iar înainte de a intra în contact cu orice membru al familiei se spală pe mâini, se dezinfectează, apoi i se face test de coronavirus. Nimeni nu scapă netestat. Nea Piți este extrem de precaut, ținând cont de faptul că în casă locuiesc și trei copii: fiul său cu Vica Blochina, copilul fiicei sale, Claudia, precum și celălalt nepot, adică fiul pe care Alex Pițurcă îl are cu Cristina ICH. Nu contează cine este deranjat de aceste măsuri. Nu vor să își facă testul și să urmeze întreg procedeul de dezinfectare? Nu sunt primiți în casă”, ne-au mărturisit surse apropiate familiei.

La începutul pandemiei, fostul antrenor al Universității Craiova a decis că cel mai bine este să se retragă la fermă. Alături de el se mai află și alți șapte membri ai familiei, astfel încât este nevoie de loc pentru toată lumea. Acesta a declarat că au și un puț, iar rezervele lor de apă nu sunt neapărat necesare.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.