Actualitate

Victor Slav, la închisoare!? Decizie de breaking news a instanței. Șoc în showbiz

 

Victor Slav, fostul soţ al Biancăi Draguşanu a primit o veste năucitoare din partea instanţei de judecată. Prezentatorul de televiziune se judecă de ceva timp cu Poliţia Română după ce agenții de la Rutieră l-au surprins în offside în stațiunea Sovata şi l-au sancţionat.

Victor Slav a contestat decizia oamenilor legii în instanță, sperând ca dreptatea să fie de partea lui. Magistrații de la Judecătoria Sighișoara i-au respins însă plângerea, potrivit  transparentnews.ro

„Respinge plângerea contravențională a petentului Slav Victor, cu CNP… și domiciliul…., în contradictoriu cu intimatul IPJ Mures, cu sediul… , cu privire la procesul verbal seria PMSX nr. 0287978 din 27.04.2019 încheiat de Poliția stațiunii Sovata. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de comunicare, care se depune la Judecătoria Sighișoara”, se arată în decizia magistraților.

Reamintim că prezentatorul tv a fost oprit, în august, pe Autostrada A3 de un echipaj de poliție,  la un control de rutină. Nu doar actele i-au fost verificate… prezentatorul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat că acesta consumase substanțe interzise. Testul de depistare a drogurilor se face cu un dispozitiv de tip screening care în opt minute depistează şase tipuri de substanţe interzise.

În aceste condiţii, Victor Slav s-a ales cu dosar penal şi riscă pedeapsa cu închisoarea. Conform prevederilor din articolul 336 alin. (2) din Codul Penal, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

În ultimii doi ani, Victor Slav ar fi primit mai multe amenzi de circulație și a avut permisul suspendat de câteva ori.

Lucian Ionescu

 

 

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.