vineri 21 septembrie 2018 12:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / VICTOR SOCACIU audiat la DIICOT in dosarul LUCAN pentru TRANSPLANT PREFERENTIAL
Adpres Market

VICTOR SOCACIU audiat la DIICOT in dosarul LUCAN pentru TRANSPLANT PREFERENTIAL

AdpresFM - Radio Online Stations  

Victor Socaciu s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul DIICOT.

Artistul este audiat în dosarul în care medicul Mihai Lucan este cercetat sub control judiciar pentru prejudicierea Institutului de Urologie şi Transplant Renal din Cluj.

Socaciu a fost operat în 2009, când a primit la Cluj doi rinichi de la o fetiţă de 10 ani, existând supiciuni că a fost vorba despre un transplant “preferenţial” făcut de Mihai Lucan.

În 21 decembrie, Mihai Lucan, fiul acestuia, directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj, Dan Emil Fofiu – Sânpătreanu şi directorul economic Sanda Rodica Baciu au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT, pentru delapidare şi constituirea unui grup infracţional organizat.

În 22 decembrie, magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a fostului şef al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj şi a fiului acestuia, hotărând să fie plasaţi sub control judiciar.

Vineri, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis ca Mihai Lucan să fie plasat în arest la domiciliu.

Conform procurorilor, membrii grupului au prejudiciat Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca, inclusiv prin folosirea unui aparat utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer prin crioterapie, aparat care a fost transferat la clinica privată fără acte, consumabilele necesare find achitate tot de institut. Astfel au fost trataţi 159 de pacienţi, findu-le percepute sume cuprinse între 3.000 şi 6.700 euro/intervenţie.

Sursa:observator.tv

Post-ul VICTOR SOCACIU audiat la DIICOT in dosarul LUCAN pentru TRANSPLANT PREFERENTIAL apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com