Anchete

VIDEO. Abuz in Seviciu si Jignire: Doi poliţişti din Covasna, pandaci cu radarul, sunt cercetaţi disciplinar după ce au jignit o femeie. Da-te mai incolo ca esti prea mare…

Doi poliţişti din Covasna, pandaci cu radarul, au uitat de conduită şi au avut un comportament necorespunzător faţă de o femeie. Aceştia sunt cercetaţi disciplinar după ce a apărut pe internet o filmare cu modul în care au tratat persoana.

Filmarea este realizată chiar de şoferul maşinii de poliţie şi surprinde momentul în care celălalt coleg scoate capul pe geam şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine…

Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (…) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă. Te ia mama dracu’îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat. 

După ce imaginile au fost făcute publice, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a început o cercetare prealabilă, după această procedură disciplinară urmând să fie luate măsuri conform Statutului Poliţistului.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.