Dezvaluiri

Video. Agresiune: Director de Poliţie Locală acuzat că a agresat o jurnalistă, numit de Florin Cîţu consilier de stat.

Cîţu a numit în funcţia de consilier de stat la cancelaria prim-ministrului pe Horia Scarlat, personaj care, de curând a fost acuzat de reporterul Pro TV Iulia Gârbacea că a agresat-o la congresul PNL.


Ordinul de numire a fost publicat vineri în Monitorul Oficial.

Scarlat, director în Poliţia Locală Bucureşti a fost acuzat de jurnalista Iulia Gârbacea de la Pro TV că a bruscat-o şi a împiedicat-o cu brutalitate să filmeze votarea la congresul PNL – votare marcată de acuzaţii de fraudă.

Un membru PNL din echipa câştigătoare i-a trântit telefonul de pământ.

Este un domn din echipa câştigătoare deranjat teribil ca filmam într-o zonă în care îşi dorea să nu fie ochi de jurnalist. M-a prins de mână, mi-a luat telefonul, l-a dat de pământ şi m-a făcut să mă învârt pe călcâie. Nu asta m-a deranjat. Nu e o surpriză pentru nimeni că trăim printre astfel de oameni.

M-a surprins însă ca Robert Sigartau, secretar general la PNL şi responsabil cu organizarea, a întors spatele şi a plecat, la fel cum a făcut şi ministrul de interne, Lucian Bode şi Dan Motreanu, scria Iulia pe Facebook la momentul respectiv.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.