Social Media

VIDEO. Arhiepiscopul Tomisului ÎPS Teodosie: Tot ce vine împotriva a ceea ce a fost normal este de neacceptat.

Arhiepiscopul Tomisului declară ferm opoziția față de schimbările impuse de Bruxelles românilor – și rămâne cel mai puternic bastion al apărării tradițiilor

Dacă există cineva de neînduplecat față de credință și tradițiile creștine românești, atunci acela este cu siguranță Arhiepiscopul de Tomis, ÎPS Teodosie.

Vocea puternică a înaltului prelat a rostit ferm sentința în cazul impunerilor UE în cazul noilor acte de identitate: ”Modificările gen/sex din buletin nu sunt binevenite – sunt de neacceptat”.

Într-o declarație transmisă de Antena 3, ÎPS Teodosie a explicat: „Toate aceste modificări vor să ne modifice nouă o tradiție a neamului nostru – și nu sunt binevenite, îi derutează pe oameni”.

”Tot ce vine împotriva a ceea ce a fost normal, statuat, tradițional, este de neacceptat”, a conchis ferm ÎPS Teodosie Tomitanul, punând punct controverselor publice.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.