joi 18 octombrie 2018 3:42 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / (VIDEO) Avion rusesc de luptă doborât de armata turcă
Adpres Market
2D463FEC00000578-3267595-image-a-131_1444491497312-586x319

(VIDEO) Avion rusesc de luptă doborât de armata turcă

AdpresFM - Radio Online Stations  

Forțele turcești ar fi doborât un avion rusesc după ce acesta ar fi zburat în spațiul aerian al țării, în conformitate cu unele rapoarte neconfirmate încă de oficiali.

Conform unor postări pe Facebook, martori oculari susțin că a existat o explozie mare în Huraytan, nordul Siriei, în timp ce trei avioane de luptă au fost observate în apropiere, scrie dailymail.co.uk.

Zvonurile că un avion rus a fost doborât vin pe fondul sporirii tensiunilor dintre președintele rus Vladimir Putin și Occident.

Rușii susțin că bombardează obiective ISIS, dar se pare că majoritatea rachetelor lor lovesc zone în care grupul extremist nu este prezent.

Organizația internațională pentru apărarea drepturilor omului Human Rights Watch (HRW) a acuzat duminică Rusia de utilizarea sau de furnizarea armatei siriene a unui nou tip mai performant de bombe cu submuniție de la intervenția directă în războiul din Siria, relatează AFP.

Potrivit organizației pentru apărarea drepturilor omului cu sediul la New York, acest nou tip de arme a fost utilizat într-un raid aerian la 4 octombrie, în apropiere de localitatea rebelă Kafar Halab, la sud-vest de Alep, în nordul țării. HRW nu a „putut determina cine este responsabil de atac, armata siriană sau rușii”.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com