Anchete

Video. Bani Falsi: La Galati un barbat a incercat sa isi cumpere tigari cu o bancnota trasa la xerox.

Bani Falsi: Un bărbat a încercat să plătească un pachet de țigări cu o bancnotă falsă într-un magazin din Galați. Bancnota trasă la xerox a fost refuzată de vânzătoarea care a anunțat Poliția.


Bărbatul a cerut un pachet de țigări și apoi a început să vorbească la telefon. Vânzătoarea a realizat că bancnota de 500 de lei este falsă și l-a luat la întrebări pe clientul din fața ei: Ce ban e ăsta, tu ai venit să-ți bați joc de mine? Vrei să chem Poliția acum? Nu-ți dau nimic.

Ulterior, bărbatul a renunțat și a fugit din magazin lăsând bancnota vânzătoarei. Îți bați joc, crezi că dacă ai telefonul acela la ureche impresionezi?, a mai spus femeia. Polițiștii au văzut imaginile înregistrate de camera de supraveghere din magazin și au început o anchetă.

Bărbatul va fi identificat cu ajutorul înregistrării.

În urma apariției în spațiul public, pe un site de socializare, a unei filmări din care reiese că un bărbat ar fi încercat să achiziționeze bunuri, dintr-un magazin, folosind o bancnotă falsă, la data de 28 septembrie a.c.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați s-au autosesizat pentru comiterea infracțiunilor de fals de monedă și punerea în circulație de valori falsificate, urmând a fi efectuate toate activitățile care se impun în această cauză, au transmis reprezentanții IPJ Galați.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.