Dezvaluiri

VIDEO: Chef şi voie bună la Poliţia Locală din Bârlad unde doi poliţişti s-au filmat în timp ce mergeau cu maşina cu manelele date la maxim.

Poliţia Locală Bârlad este în centrul unui nou scandal după ce doi poliţişti au întocmit un chef pe cinste chiar în maşina instituţiei. Așadar, aceştia s-au filmat în timp ce goneau cu autoturismul de serviciu cu manelele la maxim. Filmarea a devenit virală în social media iar internauţii s-au arătat şocaţi de faptul că aşa ceva se poate întâmpla în rândul celor care ar trebui să ne protejeze.

Doi poliţişti din Bârlad s-au filmat în maşina Poliţiei Locale când ascultau manele la maxim. Telefonul unuia dintre agenţi a fost poziţionat sub parasolarul de la maşina iar cei doi poliţişti au dat volumul la maxim al casetofonului. Aceștia au început să se distreze pe ritmul melodiei lui Carmen Chindriș

“Să fie caldă apa, /Să se bălăcească fata!” au fost versurile melodiei ascultate de cei doi polițiști locali, îmbracați în uniformă, care au început să danseze și să chiuie, deși se aflau cu mașina pe drumuri publice.

La un moment dat, unul dintre ei strigă numele senatoarei AUR „Șoșoacă! și începe să râdă, continuând să se distreze pe ritmuri de manele.

Pe versurile, “Că și-a luat costum de baie colorat,/ Unicat și mulat,/ Îi stă bine parcă e turnat” cei doi poliţişti locali de la intervenții dansau, ca la petrecere, în mașină.

Șeful Poliţiei Locale Bârlad știe despre incident şi a dispus o anchetă

Chestionat de reporterii de la vremeanouă.ro, șeful Poliţiei Locale Bârlad, Vasile Chelaru a menţionat că ştia de clip chiar de două zile şi că, în prezent, cei doi poliţişti fac obiectul unei anchete interne. Totuşi, până în acest moment nu se ştie dacă cei doi poliţişti erau în timpul unei misiuni. Cei doi le-au explicat oamenilor legii că, conform declaraţiilor făcute de poliţişti, aceştia se aflau în maşina personală şi se deplasau spre serviciu?

“Am văzut și eu acum două zile acest video și am demarat o cercetare disciplinară a celor doi. Ei spun că nu se aflau într-o misiune, iar momentul filmat de ei ar fi în timpul când ei veneau la serviciu pentru a-și prelua tura.

Chiar dacă sunt din Bârlad, se pare că unul dintre ei era la o casă particulară la Bădeana și și-a rugat colegul să vină să-l ia la serviciu pentru a nu întârzia. Eu nu înțeleg de ce erau așa euforici, dar ancheta va stabili toate circumstanțele. Vom verifica dacă într-adevăr filmarea nu era în timpul orelor de program și cum a ajuns acel material video pe rețelele de socializare.

Cei doi angajați până acum au avut o conduită ireproșabilă, chiar sunt doi polițiști locali de nădejde, cu inițiativă. Nu știu ce sancțiuni vor primi, noi avem stabilite prin regulament o serie de măsuri de la avertisment, mustrare scrisă sau reducerea salariului pe o perioadă de timp definită”, a spus comandatul Poliției Locale.

Un polițist de la Poliția Locală Bârlad a încercat să-și vândă hainele pe OLX

Nu este primul incident la Politia Locală Bârlad. Vă aducem aminte faptul că la inceputul anului un alt coleg al celor doi politisti a apărut in spatiul public. De această dată, omul legii a iesit in evidentă pentru că incerca să isi vândă hainele de polițist local pe OLX.

Pentru 300 de lei, orice doritor ar fi putut obţine uniforma cu însemnele Poliţiei Locale.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.